【工廈區的西式小店】HIM

【他與他與他】

觀塘cafe何其多,呢間主打英式早餐,又會唔會有驚喜呢!個名叫HIM,三個「他」合作組成一間由他們名字作為餐廳名既HIM,同時間,HIM亦都可以解作天父,以紀念三個他都係由教會開始認識,男人的浪漫!

IMG_7465

HIM主要以英式全日早餐為主打,除此以外,仲有其他意粉焗飯扒餐等等等等‧‧‧‧‧‧門面係咪歐洲工業風?

IMG_7450

正所謂食野都需要食埋環境既,依間餐廳就係咁既意思啦,一睇落去,環境清新脫俗,忍唔住唱一句 「馬來亞春色綠野景緻艷雅」!

IMG_7453

除左英式早餐外,小編就最鐘意賓尼迪蛋 (HKD58),因為流心蛋黃一介開,蛋汁瞬間流出,再加上酸酸甜甜既荷蘭醬,簡直係天作之合,而墊底既煙三文魚和伴碟既沙律菜,濃濃既煙薰味和清新既田園風味,為依款菜式錦上添花。

IMG_7461

HIM
牛頭角鴻圖道37號鴻泰工業大廈地下3號室
星期一至五: 08:00-17:00 星期六: 08:00-16:00 星期日休息

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *