【$99任食Pizza 最抵價包埋意粉小食】Jacomax

灣仔有好多餐廳,但係想食多幾款又飽肚都幾貴,依家Jacomax就造福大家,午市同下午茶都有經濟實惠嘅任食時段,沙律、意粉、Pizza同小食樣樣齊,十幾款選擇都唔少!

呢度嘅手拉薄餅最出名係藍芝士蘋果薄餅,蘋果選用美國蛇果,因為焗完之後香甜啲。藍芝士幫助提味,仲有少少糖灑喺面,焗完之後脆脆哋,好正!

無肉不歡嘅當然係試暴龍啦,真係餅如其名,有多款肉腸做餡料㗎。不過唔使怕食薄餅塞飽咗就食唔落其他嘢,因為任食時段薄餅係9″ size,5分鐘就焗起,試埋其他薄餅都冇問題。

意粉系列有最多人點嘅牛油白酒蜆肉意粉,香氣十足㗎!用料冇因為任食時段就變少,啖啖蜆肉又唔膩,食多份都得。

小食推介意大利凍肉拼盤,三款肉有辣有唔辣;仲有香烤黑椒雞翼德國香腸拼盤香脆薯角等等,香口嘢完全係港人最愛,吸引度極高!

呢度Happy Hour都有唔少酒,其中特別款式嘅手工啤(HKD55/HH;HKD82-85/NH)都幾受歡迎。

 

任食時段
供應日期:即日起至另行通知
供應時間:午市 | 11:45-14:00;下午茶 | 14:45-16:00
價格:星期一至五HKD128/人(午市)、$99/人(下午茶) [設加一服務費]
星期六、日HKD128/人(午市及下午茶)

 

Jacomax
地址:灣仔軒尼詩道68號地下A舖
電話:2520 3333
營業時間:星期一至四及日:12:00-22:00;星期五及六:12:00-23:00

您也許也會喜歡…

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *