【「不能燒的燒肉」咩玩法? 最新師傅發辦玩刁鑽!】YAKINIKU GREAT

食肉獸注意喇!呢間喺中環Soho新開嘅YAKINIKU GREAT係一間燒肉店,同傳統放題式燒肉同單點燒肉店唔一樣,佢哋嘅套餐係Omakase形式,即係一個價錢由廚師發辦,食勻大廚私心推介嘅高質和牛部位;仲有一個全新嘅燒肉理念,就係「不能燒的燒肉」喇!整個用餐過程會有專業嘅「燒肉服務生」幫你燒,包保每片肉燒得啱啱好,避免出現平時掛住傾偈燒燶嘢嘅蝦碌情況呀!燒肉控ready未?Tag埋身邊嘅食肉獸啦!

FULL OMAKASE“KIWAMI「極」” 套餐(HKD980)

 

YAKINIKU GREAT SOHO
地址:中環砵甸乍街45號Lower H CODE 1樓
電話: 2758 8688
營業時間:星期一至六:06:00-23:00

您也許也會喜歡…

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *